DBJC 住宅

  • 来源:建筑创作
  • 关键字:加的斯,科尼尔,海滩
  • 发布时间:2014-04-25 09:39

  该建筑位于加的斯市科尼尔的“诺沃桑克提佩特里”海滩,是一栋海滨住宅。

  The project is an oceanfront house on the “Novo Sancti Petri” beach in Conil, Cadiz.

  此处我们建立的水平空间非常低,低到接近地面几乎要消失。

  We built horizontal spaces that, set low to the earth, almost disappear.

  场地用白色的矮墙划出界限,建筑体量安置在白墙之上,和场地结合起来。

  We place was limited with low white walls on which the volume settles, melding with the site.

  位于大海和街道之间,三栋混凝土板封顶的条状房屋平行排列。最靠近街道的第一栋是服务单元,第二栋的楼上和楼下均布置了卧室,而最靠近大海的第三栋则是主要的起居区域。

  Three strips roofed with concrete slabs parallel to the sea and the street were formed. In the first, closest to the street, are the service elements. In the second, the bedrooms both upstairs and down. In the last, the closest to the sea, the main living area.

  该建筑全部采用开放的结构,只在某些位置安装了玻璃起到挡风的作用。白色的金属柱子网格状分布支撑起建筑的结构。延展开的地板铺设了浅色的石灰岩。

  All is open, sometimes glazed to provide protection from the wind. The structure is held up by a grid of white metal pillars. The continuous floor, is in light limestone.

  在最靠近大海的条状房屋的顶部最高处,设计了一个带木质屏风的天台。

  On top of the strip closest to the sea, at the highest point, there is a roof terrace with wooden screens.

  该建筑敞开却又有遮挡,像一个巨大的遮阳棚。

  It is entirely open yet covered, like a large shade.

……
关注读览天下微信, 100万篇深度好文, 等你来看……
阅读完整内容请先登录:
帐户:
密码: